Photobook


Photobook HD Mariage

Indiferent de ocazie,  poti pastra amintirile tale intr-un mod deosebit, durabil si elegant. Un photobook cu model pe coperta, numele gravat sau poza incadrata in coperta, cu siguranta albumul tau va iesi in evidenta.

 

Dimensiunile standard ale unui album de tip photobook sunt:

  • 20×15 (20×30 deschis portrait)
  • 20×30 (deschis 20×60 landscape sau 40×30 portrait)
  • 40×30 (deschis 40×60 portrait)

 

Pozele sunt printate direct pe coala foto, iar paginile au un aspect cartonat. Hartia foto este de tip mat (raster) si nu lasa urme la rasfoirea paginilor, precum alte hartii foto de slaba calitate.

 

Intr-un format standard cu 20 coli (40 de pagini), 20×30 pot fi incadrate intre 60 si 100 de poze (un avantaj din punct de vedere al albumului clasic si mult mai elegant).Photobook elegant si personalizari HD Mariage

 

Preturile sunt in functie de dimensiunea photobook-ului, numarul de pagini, calitatea copertii (piele naturala, piele regenerata), se poate grava numele si se poate adauga poza pe coperta.

 

Coperta poate avea diverse culori si texturi, precum si diverse modele in relief pe coperta.

 

Pachetele DVD sau BluRay sunt personalizate pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, aniversare, absolvire scoala. Ele pot fi incadrate intr-o cutie clasica de DVD cu coperta foto sau intr-un pachet elegant, de piele naturala sau piele sintetica, la aceeasi culoare cu photobook-ul ales.

 

Daca doriti livrarea materialului final pe memory stick in loc de blu-ray va putem oferi ca si “ambalaj” diverse modele de cutii personalizate. Sunt foarte elegante, din materiale naturale sau imitatie de piele, lemn etc.

cutie memory stick hd mariageCutie stick fotograf profesionist